BIJZONDER MUZIKAAL PINKSTERWEEKEND OP DE STATIE

ValkenswaardOp zaterdag 19 mei en zondag 20 mei 2018 (Pinksterweekend) vindt een bijzonder muzikaal weekend plaats in het Frans van Bestpark aan de Statie in Valkenswaard. Zondag 20 mei staat in het teken van de zevende editie van Ameezing Valkenswaard Lekker Buiten. Op zaterdag 19 mei een unieke editie van Concert in het Park met de de Groot, Groter, de Groot Show!

Wat begon als een gezellig feestje 7 jaar geleden op de Statie, staat het Ameezing spektakel alweer voor het 5e jaar in het Frans van Bestpark. In deze 7 jaar is Ameezing Valkenswaard uitgegroeid tot het meezing evenement van Valkenswaard en omstreken. Op zondag 1e Pinksterdag start Ameezing Valkenswaard om 15.00 uur met Ameezing Kidz (i.s.m. CMD en Latoja), om 17.00 uur volgt Ameezing High School (i.s.m. SG Were Di) en om 19.30 uur barst het feest los met Ameezing Lekker Buiten i.s.m. de Ameezing DJ en de Ameezing Konzert Band. De songteksten zijn voorafgaand aan het evenement te downloaden via www. ameezingvalkenswaard.nl en worden, net zoals voorgaande jaren, getoond op een groot digitaal scherm.

Op zaterdag 19 mei (Pinksterzaterdag) een unieke editie van Concert in het Park met de De Groot, groter, de Groot Show. In een sfeervolle ambiance presenteren Harmonie de Dommelecho en vele andere regionale en lokale artiesten/muziekgezelschappen en bijzondere Boudewijn de Groot tribute en brengen zij een ode aan het Nederlandstalige lied. Het hoogtepunt van de avond is een uitvoering van Harmonie de Dommelecho en vele gastmuzikanten en artiesten gebaseerd op het legendarische concert van Boudewijn de Groot uit 1996 in Paradiso in samenwerking met het Metropole Orkest. Concert in het Park start om 19.30 uur.

Meer informatie over beide dagen kunt u vinden op www.ameezingvalkenswaard.nl