Stel je voor

wat wij voor jou kunnen betekenen

Leeuwendael Evenementen staat als fullservice bureau voor de organisatie van evenementen die precies aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Een evenement moet passen bij de opdrachtgever. Dat klinkt als een open deur, maar is bijzonder. Want dat vraagt om een goed luisterend oor, oog voor detail en gevoel voor stijl en sfeer. Maar ook: kennis van zaken, een slagvaardige aanpak en heldere communicatie. Beloofd is beloofd.

Wij zijn sterk in zakelijke, publieke en particuliere evenementen. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Zo inspireren wij u met ideeën waar u wellicht nog nooit aan heeft gedacht. We luisteren naar uw verhaal en komen met oplossingen die hier exact op aansluiten. We zoomen in op details en beschikken over zoveel kennis en ervaring dat – indien nodig – u alles uit handen kunt geven.

Fullservice waar nodig. Maar ook als onderdeel van een groter project nemen wij het werk uit handen. Van het allereerste concept, de programmering, techniek en catering tot de communicatie, inrichting of het complete veiligheidsplan. U schakelt ons in waar u ons nodig heeft. Niets meer, niets minder. Daarbij geldt: uw succes is ons succes. Met als resultaat inmiddels heel veel tevreden gasten en opdrachtgevers. Dat klinkt gewoon, maar is en blijft bijzonder.

TANJA DE LEEUW

Ondernemer, judoka en enthousiast netwerker

Tanja (1973) volgde haar opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast studeerde ze Psychologie en Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. In 2004 behaalde ze de tweede plaats tijdens de wereldkampioenschappen Jiujitsu. Nog altijd is Tanja betrokken bij het begeleiden van topsporters.

Negentien jaar geleden startte Tanja naast haar sportcarrière in het judo/jiujitsu het bedrijf TAC Aktiviteitenorganisatie, sinds januari 2011 bekend onder de naam Leeuwendael Evenementen. De passie voor organiseren zit haar in het bloed. Tijdens voorbereidingen weet Tanja een evenement gedetailleerd te visualiseren om uiteindelijk tot de perfecte uitvoering te komen. ‘Een evenement bestaat uit heel veel details. In de beheersing van die details en de grotere lijnen, daarmee maken wij het verschil’. Bij het regisseren ervan maakt het in beginsel niet uit of het om een bedrijfsuitje, een publieksevenement, een bruiloft of een zeilregatta gaat. Tanja is tevens eigenaar/directeur van 123Reünie.

ROB VAN DAAL

Ondernemend, zanger en gedreven organisator

Rob van Daal (1983) is geboren in Valkenswaard en studeerde aan de Fontys Sporthogeschool (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te Tilburg. Na zijn studie ging Rob aan de slag als eventmanager bij 123Reünie. In 2007 besloot Rob om zich te richten op één van zijn grote passies: zingen. Tot en met december 2010 werkte hij als zanger/entertainer in één van de grootste Dinnershows van Nederland.

Vanaf januari 2011 is Rob directeur van Leeuwendael Evenementen. Organiseren tot in de puntjes is hierbij zijn motto. Door zijn ruime ervaring in activiteiten, horeca en entertainment weet hij elk evenement naadloos te laten aansluiten bij de wensen van de klant.

‘Klanten en gasten inspireren en ontzorgen met bijzondere ideeën en slimme oplossingen, daar ligt mijn kracht. De kleinste details en de grootste logistieke processen achter de schermen, dat maakt een evenement tot een succes. Alles samen maakt mijn vak zo leuk”

Sandy Brouwers

Office manager/Creatief DTP’er

Sandy (1998) is een enthousiaste creatieveling. Ze wist vanaf jongs af aan dat ze graag creatief bezig wilde zijn en is daarom ook gaan studeren op het SintLucas in Eindhoven. Ze is in 2015 afgestudeerd op het SintLucas VMBO en in 2018 afgestudeerd als media- en eventmanager op het SintLucas MBO.

‘Na goed te hebben geluisterd naar de wensen van de klant, probeer ik door middel van een visualisatie een zo goed mogelijk beeld te creëren van het evenement. Op een creatieve manier onze klanten verrassen en laten zien waar wij trots op zijn, dat is wat ik graag doe!’